Welkom bij Vita

Accordeonvereniging Vita Accordeonistica ’83 is een van oorsprong Heerhugowaardse muziekvereniging, opgericht in 1983. Zij staat onder leiding van onze dirigent Leo van Lierop en telt momenteel 18 leden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Heeft u interesse, kom dan gerust eens kijken of luisteren bij onze repetitie op donderdagavond in ICBS “De Boomladder”, Rozenlaan 6, 1702 TG Heerhugowaard.

Graag tot dan!

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Vita Accordeonistica ‘83

Onze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep mensen met een fijne sfeer. Toch heeft onze vereniging nog steeds ruimte voor nieuwe leden, die in orkestverband accordeon willen spelen. Het repertoire is heel divers: concert-, film- en popmuziek, volksmuziek, klassieke muziek en moderne muziek. Het is ook mogelijk om les te krijgen van onze dirigent Leo van Lierop.

We repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in ICBS “De Boomladder”, Rozenlaan 6, 1702 TG Heerhugowaard. Via het schoolplein (ingang school is even voorbij het Trefpunt), schuin tegenover Goudenregenlaan, loop je via het schoolplein naar de ingang van de school.

Parkeren kan op de parkeerstroken bij het Trefpunt of doorrijden op de Rozenlaan en dan heb je aan de linkerzijde in de Buddlejalaan ook een parkeerterrein.

Ook aan de achterzijde van de school, in de Eikenlaan, is een parkeerterrein en kan je langs de school naar de Rozenlaan lopen en kom je weer op het schoolplein, waar de ingang van de school is.

Op onze repetitie avond bent u altijd van harte welkom om te komen luisteren en kennis te maken.

Meer informatie over onze vereniging kunt u vinden op deze website.

Wilt u toch meer inlichtingen? Stuur ons dan een e-mailbericht.