Welkom bij Vita

Accordeonvereniging Vita Accordeonistica ’83 is een van oorsprong Heerhugowaardse muziekvereniging, opgericht in 1983. Zij staat onder leiding van dirigent Leo van Lierop en telt momenteel 18 leden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Heeft u interesse, kom dan gerust eens kijken of luisteren bij onze repetitie op donderdagavond in Trefpunt Rozenlaan.

Graag tot dan!

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Vita Accordeonistica ‘83

Onze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep mensen met een fijne sfeer. Toch heeft onze vereniging nog steeds ruimte voor nieuwe leden, die in orkestverband accordeon willen spelen. Het repertoire is heel divers: concert-, film- en popmuziek, volksmuziek, klassieke muziek en moderne muziek. Het is ook mogelijk om les te krijgen van onze dirigent Leo van Lierop.

De repetities zijn op donderdagavond in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2, 1702 TG Heerhugowaard. De ingang van de repetitieruimte is aan de noordzijde van het pand. Parkeren kan in de parkeervakken aan de Rozenlaan (westzijde van het gebouw) en aan de Forsythialaan (zuidzijde van het gebouw).

Onder leiding van onze dirigent Leo van Lierop oefenen we van 19.30 tot 20.45 uur, van 20.45 tot 21.00 uur pauzeren we voor een kop koffie of thee, en gaan daarna weer verder van 21.00 tot 22.00 uur.

Op onze repetitie avond bent u altijd van harte welkom om te komen luisteren en kennis te maken.

Meer informatie over onze vereniging kunt u vinden op deze website.

Wilt u toch meer inlichtingen? Stuur ons dan een e-mailbericht.