Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Vita Accordeonistica ‘83

Onze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep mensen met een fijne sfeer. Toch heeft onze vereniging nog steeds ruimte voor nieuwe leden, die in orkestverband accordeon willen spelen. Het repertoire is heel divers: concert-, film- en popmuziek, volksmuziek, klassieke muziek en moderne muziek. Het is ook mogelijk om les te krijgen van onze dirigent Leo van Lierop.

We repeteren met ingang van 1-1-2023 elke dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur in ICBS “De Boomladder”, Rozenlaan 6, 1702 TG Heerhugowaard.

19.00 – 19.15 aanwezig zijn & opstellen spullen
19.15 – 20.15 start repetitie.
20.15 – 20.30 pauze (koffie/thee)
20.30 – 21.15 vervolg repetitie

Via het schoolplein (ingang school is even voorbij het Trefpunt), schuin tegenover Goudenregenlaan, loop je via het schoolplein naar de ingang van de school.

Parkeren kan op de parkeerstroken bij het Trefpunt of doorrijden op de Rozenlaan en dan heb je aan de linkerzijde in de Buddlejalaan ook een parkeerterrein.

Ook aan de achterzijde van de school, in de Eikenlaan, is een parkeerterrein en kan je langs de school naar de Rozenlaan lopen en kom je weer op het schoolplein, waar de ingang van de school is.

Meer informatie over onze vereniging kunt u vinden op deze website.

Wilt u toch meer inlichtingen? Stuur ons dan een e-mailbericht.