Decemberconcert 2017

Op zaterdag 9 december 2017 geeft de Heerhugowaardse Accordeonvereniging “Vita Accordeonistica ’83 “ een decemberconcert. Het Accordeonorkest staat onder leiding van dirigente Christa Groeneveld en zal een gevarieerd muziekprogramma ten gehore brengen, passend bij de tijd van het jaar.

Het decemberconcert, aanvang: 20.00 uur, zal plaatsvinden in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168, 1702 HE Heerhugowaard. Het Ontmoetingscentrum “De Brink” is om 19.30 uur open.

Door het ‘Ritmisch koor Heilig Hart, Heerhugowaard-Noord’ onder leiding van Trudi Hand zal een gastoptreden worden verzorgd. In de pauze van dit concert is er een verloting, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Toegangsprijs bedraagt €.8,50 p.p. en voor donateurs €.6,50 p.p.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Vita Accordeonistica ’83